ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni a Csip-Csup Vegyeskereskedésnek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vásároljon az általunk forgalmazott használt, ill. csomagolássérült termékekből, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A www.csipcsup.hu oldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Zebox Kft.
Székhely: 4060 Balmazújváros, Debreceni u. 74.
Telephely: 4060 Balmazújváros, Debreceni u. 74.
Adószám: 23503580-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-021702
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 20 924 1065

Tárhelyszolgáltató

Cégnév:RACKFOREST KFT.
Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Telefon: +36 70 362 4785
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megjelenített termékek személyes átvétellel, illetve online, házhoz szállítással rendelhetők meg.

Személyes átvétel esetén

 • Az átvétel helye: Csip-Csup Vegyeskereskedés, 4060 Balmazújváros, Debreceni u. 74.
 • Az átvétel időpontja: Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek 9-17 ig. Szombat: 9-12 ig. Vasárnap zárva.
 • Egyéb időpontokban előzetes egyeztetés alapján.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak minden esetben a fizetendő számlás árak, azonban 50 000 Forintos összeg alatt nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját, ami plusz 2590 Ft. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A megrendelések feldolgozása

A www.csipcsup.hu oldalon történt rendeléséről azonnal egy automatikus rendelés-visszaigazoló emailt kap.

A megrendelések feldolgozása után emailben értesítjük a termék elérhetőségéről és a várható szállítási időről. Amennyiben házhoz szállítást kért, amint feldolgoztuk a rendelést, emailben értesítjük (leghamarabb a rendelés leadásának és visszaigazolásunk napján, legfeljebb 5 napon belül). A futárcég az átadott csomagokat 1-2 munkanapon belül kézbesíti (azaz leghamarabb a csomag futár részére történő átadását követő munkanapon).

A termékek adatlapján megjelenített képek valós képek, az adott termékről készültek, amelyeken ellenőrizhető annak minden tartozéka, illetve állapota.

A rendelés menete

A www.csipcsup.hu oldalon a termék ára alatt található "Megrendelés" gombra kattintva néhány adat: név, szállítási, számlázási cím, telefonszám illetve email cím megadásával egyszerűen, vagy telefonon és emailben is történhet. Megrendelését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és értesítjük a szállítás részleteiről.

Szállítás

A Magyar Postával, GLS futárszolgálattal történik.

A házhoz szállítás 50 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Egyéb esetben - 50 000 Ft-os rendelés alatt a szállítás díja GLS futárral 2590 Ft.

Magyar Posta utánvétel, vagy előre fizetés banki átutalással: 2990 Ft 10 kg súlyhatárig .

Személyes átvétel

Üzletünkben: 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 74.

Tájékoztatjuk vevőinket, hogy a megrendelő adatainak pontatlan megadása esetén meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és a megrendelés teljesítése, ezért fokozottan ügyeljenek az adatok helyességére!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetési módja

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Amennyiben utánvétes fizetést választott, a megrendelt terméket és a szállítási költséget a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetnie. Amennyiben előre utalást választott, emailben küldjük el Önnek számlaszámunkat, ahová a vételárat és a szállítási költséget átutalhatja.

A számlát a csomagban fogjuk küldeni. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, esetlegesen a termékeken észlelt sérülésről kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket, átvételkor fizethet készpénzben.

Házhoz szállítással kapcsolatos információk

A www.csipcsup.hu oldalon megrendelt termékeket a Magyar Posta Futárszolgálata (MPL) és a GLS futárszolgálat szállítja ki. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban, a csomag feladását követő 1-2 munkanapon belül.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű - amennyiben van rá lehetősége - munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Utána a csomagszám alapján - amit feladáskor emailben küldünk - érdeklődhet csomagja hollétéről.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor készpénzben ki tudja fizetni annak díját a futárnak (ha utánvétes fizetést választott)! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag (illetve az újbóli kiszállítási díj) ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Minden általunk forgalmazott használt, illetve csomagolássérült terméket szakszerűen átnézünk, kipróbálunk, hogy a kedves vásárló 100%-ban működőképes terméket kapjon. Műszaki termékeinkre 6 hónap működési garanciát vállalunk.

A garancia nem vonatkozik:

 • A rendeltetésellenes használatból bekövetkezett hibák elhárítására
 • A karbantartások elmulasztásából adódó meghibásodásokra
 • Túláram által okozott hibára (pl. villámcsapás)
 • A felhasználó gondatlanságából adódó törésekre
 • Műszaki termékek burkolatának megbontása azonnali garanciavesztéssel jár
Garanciális meghibásodás esetén a termék üzletbe szállítása a vevő feladata.

A termék vásárlásakor kiállított számlát mellékelni szükséges. Jogos igény esetén a visszaszállítást kereskedésünk díjmentesen végzi. Ellenkező esetben a visszaszállítás költségei a vevőt terhelik.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

(1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát

 • a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,
 • b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra.

(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot:

 • a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
 • b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
 • c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
 • d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
 • e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
 • f) szerencsejáték-szerződés esetében.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a  megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban vagy telefonon. Postai úton, írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően megtörténik a visszaküldött termék megvizsgálása. A termék visszaérkezését követő harminc napon belül cégünk a Vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát.

Jogviták rendezésének menete

A www.csipcsup.hu oldalon történt rendelések menetével, a termékek kiszállításával, illetve azok minőségével kapcsolatos jogvitákat emailben, telefonon a vállalkozás képviselőjével, végső esetben a Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület közreműködésével intézhetők.

Adatvédelem

A www.csipcsup.hu oldalon forgalmazott termékek rendelésekor megadott adatokat, úgymint név, email cím, telefonszám, szállítási és számlázási címet, a vállalkozás kizárólag a futárcégeknek adja tovább a csomagolt termékek kiszállítása céljából, illetve a "Számlázz.hu" oldalon használja a vásárolt termékek számlájának kiállítása miatt.

Futárcég lehet a GLS Hungary Kft, illetve a Magyar Posta MPL Futárszolgálata.

A vásárlók által önként megadott adatokat a vállalkozás harmadik félnek nem adja tovább.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36 1 391 1400
Weboldal: naih.hu
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A békéltető testületekről

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő független testület. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. Feladata továbbá, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben fogyasztóként fizetési meghagyást kezdeményezett a bepanaszolni kívánt vállalkozással szemben, annak lezárultáig békéltető testületi eljárás nem indítható. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését.

A békéltető tárgyaláson a cég képviselőjének kötelessége megjelenni, különben fogyasztóvédelmi bírsággal sújtható. A békéltetési eljárásról bővebben itt olvashat: bekeltet.hu, vagy bekeltetes.hu.

Az elérhetőségek letölthetők PDF formátumban, vagy az oldalon az alábbiakban olvashatók.

A békéltető testületi eljárás megindítása

Az eljárásra elsősorban a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes. Felhívjuk figyelmét, hogy a békéltető testületi eljárás megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését.

A békéltető testület eljárása tehát a fogyasztó kérelmére indul.

A kérelmet a békéltető testület elnökéhez kell írásban benyújtani. A kérelemnek tartalmaznia kell:

 • a) a fogyasztó nevét, lakóhelyét vagy tartózkodási helyét,
 • b) a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás nevét, székhelyét vagy érintett telephelyét,
 • c) ha a fogyasztó az illetékességet az Fgytv. 20. § (3) bekezdésére kívánja alapítani - a 20. § (1) és (2) bekezdése szerint illetékes békéltető testület helyett kérelmezett testület megjelölését,
 • d) a fogyasztó álláspontjának rövid leírását, az azt alátámasztó tényeket és azok bizonyítékait,
 • e) a fogyasztó nyilatkozatát a 27. §-ban előírt feltétel teljesítéséről,
 • f) a fogyasztó nyilatkozatát arra nézve, hogy az ügyben más békéltető testület eljárását nem kezdeményezte, közvetítői eljárás nem indult, keresetlevél beadására, illetve fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelem előterjesztésére nem került sor,
 • g) a testület döntésére irányuló indítványt,
 • h) a fogyasztó aláírását.

A kérelemhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát (kivonatát), amelynek tartalmára a fogyasztó bizonyítékként hivatkozik, így különösen a vállalkozás írásbeli nyilatkozatát a panasz elutasításáról, ennek hiányában a fogyasztó rendelkezésére álló egyéb írásos bizonyítékot a 27. §-ban előírt egyeztetés megkísérléséről.

Ha a fogyasztó meghatalmazott útján jár el, a kérelemhez csatolni kell a meghatalmazást.

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

Cím: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefon: +36 52 500 735
Fax: +36 52 500 720
Elnök: Dr. Hajnal Zsolt
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Frissítve: 2022.09.04

Céginformációk

Cím: Zebox Kft. 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 74.

Telefon: +36 (20) 924-1065

Bankszámlaszám: HU63 10402465 50526588 83781006

Cégjegyzékszám: 09-09-021702

Adószám:23503580-2-09

Email: info@csipcsup.hu

Nyitvatartás

hétfő
09:00 - 17:00
kedd
09:00 - 17:00
szerda
09:00 - 17:00
csütörtök
09:00 - 17:00
péntek
09:00 - 17:00
szombat
09:00 - 12:00
vasárnap
Zárva

Facebook